NUCH SUCH Heat-Stead Amicock´s Dentaria - Tulle

Tulle Nuch Such i Østersund.


Tulle Bis i mo i rana.

Fødselsdato: 9. desember 2002
Farge: Sort
 
Oppdretter: Kennel Heat-Stead Amicock, Heidi Larsen

 

Tulle er ei tispe som kommer fra D-kullet mitt, og hun har allerede tatt mitt hjerte med storm. Hun har vist oss at det er hun som er den yngste med sin viltre lek. Hun har også blitt stilt på noen valpeshow og fått gode resultater og kritikker. Tulle har et nydelig hode, lang hals, og en kjempefin kropp. (synes matmor i hvertfall) Hun er en glad og nydelig hund

2003: Tulle har blitt stilt på noen valpeshow i året som har gått og resultatet er: 4*BIR,2*BIM,3*BIG3,2*2beste tispe og 1*BIS!! I Sverige så ble hun også BIR og fikk HP. Hun ble stilt en gang i juniorklasse i året som var og der fikk hun HP.


Her er noen kritikker fra valpeshow som Tulle har vært med på.

Steinkjer Hundeklubb 7/9-03.Dommer Steinar Hoff.
Am.Cocker.Sp. av god type,godt hode,øyne og uttrykk.Lang edel hals,Skulder kunne vært litt mere tilbakelagt.Sterk god rygg,bra kryss, kan ennå utv.noe i dybde,gode poter ogben,kunne hatt litt bredere lår,beveger seg med herlig driv, trivelig gemytt,en fin rep. for kjønn og rase,trivelig helhet,lykke til videre.
Bim.

 

Trøndelag Selskapshundklubb 30/8-03.Dommer:Arne Foss.
Tiltalende helhet,utmerket kjønnspreg,triv.fem.hode, bra øyne og ører,bra hals,god kropp.god overlinje,tilstrekkelig vinkler, beveger seg med stil,lovende pels,trivelig temp. velvist, fin valp.
Bir og Big3.

Norsk Puddelklubb Tr.Heim.31/8-03 Dommer: Ann Ingram.
Feminine bithch of exellent type and nice size,pleasing head and expression,good mouth,good reach of neck,slighty heavy in shoulder,good body and topline,strong well angulated hind quarters,slighty wide in front movement, goes with great drive, covening plenty of ground.
Nr 2 i valpeklassen.

Ås,NSK, 16/8-03. Dommer: Jan Roger Sauge.
8mnd.tispe valp. utmerket type,godt skåret hode,trivelig uttrykk,bar hals,god front,meget god reisning,prima rygglinje,god bakpart,godt vinklet fram og bak,bev.seg med gode fraspark,en lovende valp, god pelskvalitet,velvist.
Bim

Svenstavik 13/7-03.Dommer:Harri Lehkonen.
Myket stilig ungtik,vackert huvud, myket bra skulder och overlinje, forbrøst måste utveklas mere, myket velvinklad bak, bra pelskvalitet, myket bra temp. och rørelser.
Bir.

Hønefoss 24/5-03.Dommer:John Hartley.
Lovely head and expression,good sholders and upper arm,nice short back.
Well angulation front and rear.Moved very well.
Bir og Bis valp.
Les mere hva dommeren mente om Tulle på siden "resultater"

Sunndalsøra 27/4-03.
Tispevalp av meget god type, vakkert feminint tispe hode med korr. bitt.Vakker hals og over linje,god benstamme og vinkler, frie parr. bevegelser, meget godt fremvist, meget lovende.
BIR og BIG 2

 

2004: Tulle fikk et bra resultat i året her, 6 hp, 3 Ck, 2 Cert, 1 BIR, 1 BIG og 1 BIS4, i Sverige fikk hun 4 Ck. Jeg er kjempefornøyd med denne lille damen. Hun kommer tilbake til neste år.

2005: Tulle har gjort det bra i år, hun har fått 2 små cert og et stort, og ble NUCH på NKK i Trondheim. Noen dager før så ble hun paret, så nå venter vi spent på om det blir valper. Det ble valper og det kom hele 7 stykker, 4 buffe hanner, 2 buffe tisper og 1 svart tispe.

 

2006: I dette året så ble det ikke så mye utstillinger.Tulle mistet så mye pels under valpingen at jeg kunne ikke det. Men vi dro oppi Mo i rana og der slo hun til å ble Bis4 den ene dagen og den andre dagen ble hun BIS!!! Det var skikkelig gøy!! Nå håper jeg å få stilt henne neste år. Både hun,Tulle og hennes sønn,Chess.

2007: I dette året så har jeg ikke stilt mine hunder så mye,Sherry døde og det tok på,men Tulle fikk sitt 3 kull dette året og da kom det 7 valper igjen, en buff og resten svarte. Tulle er så utrolig flink med sine valper, så jeg måtte beholde en ny valp fra dette kullet i håp om at hun blir like flink.

2008: Tulle startet året sitt med å bli Svensk utstillings champion i Østersund, men der ble hun også BIR,BIG og BIS3. Hun var bare sååå flink!!!!!

Foreldre

Besteforeldre

Oldeforeldre

Far

 

Truly Yours No - Way- out

 

AMCH FINUCH

Glenmurray's Dusty Miller


AKCSBSN5345/02

AMCH

Glenmurray's Solid Black

AKCSBSE516742

 

AMCH

Karga's Flashy Dancer

AKCSBSF673435

Martxipeli Doll-Face

LOE1095268

 

Truly Yours River-wild

LOE0881232

 

Truly Yours Time-After-TTime

LOE0767412

 

Mor

NSUCH

Mealhouse Black Maiden

00292/97

INT N DKUCH

Cavatina´s Water Proof

S26531/92

Panderosa´s Super Tail

19516/88

Cavatina´s Que Sera

S65319/88

NUCH NV-92

Amazing Lucky Lady

05656/91

NUCH NV-88

Top´s Mr Moon Mist

24234/87

Happy Top´s Nelly

20155/88