TIL MINNE

 

 

 

Nuch Amshow`s Banderas-Timmi

15.4.99-

 

 

Timmi var en god, snill og verdens beste hannhund,mammas lille pomp,eller han var alles lille pomp, til og med veterinæren sin lille pomp var han. Alle var glade i Timmi,ihvertfall de som kjente han. Han kunne sitte lenge i armskroken og bare bli koset med og nusset på. Timmi har hatt mange gode år sammen med oss, vært med på det meste. Han ble også pappa, en god pappa. Alt det gode som han hadde har han ført videre til sine barn og barnebarn. Timmi har ikke vært mye syk,men den siste tiden og med alderen så førte det med seg både dårlig hørsel og syn. Så den siste tiden hørte han nesten ikke. Han fikk også kreft, og veterinæren mente at den ble bare større etterhvert. Jeg tok det vanskelige valget, og Timmi skulle få slippe. Men han kommer til å bli høyt savnet både av oss og av resten av flokken min.

Lille pomp
Min øyesten
Nå skal du få slippe
Å få dra til hundehimmelen
Så treffer du dine foreldre, dine søsken
og resten av de du ble kjent med.
Mamman din kommer til å savne deg
Aldri glemme deg
Hvil i fred lille Timmigutt
Mamma er glad i deg

 

Nuch Such Heat-stead amicock`s Dentaria-Tulle
9.12.02-13.3.12

Min lille Tulle døde brått fra oss 13 mars 2012.
Tulle var en utrolig snill og god hund som har ført med seg mye trygghet i flokken min, i utstillingsringen ble hun fort både Norsk og svensk utstillingschampion. Nå er Tulle borte og vi savner henne mye.


Tullemin.
Nå har du det bra
Du har ikke vondt mere
Vi kommer til å savne deg rundt oss
Og vi kommer aldri til å glemme deg.
Mamma er glad i deg
Sov i fred min lille Tulle.

 

 

 

 

Heat-stead amicock`s Artemisia-Diana

 

Heat-stead amicock Artemisia-Diana, er borte, hun sovnet stille inn 2 mai 2011 i armene mine. Hun ble 11.5 år og var fra mitt første valpekull. De siste ti årene bodde hun hos min mamma og hennes mann,min stefar, så mine tanker går til de,hun har hatt et supert liv med båtturer og sykkelturer, og mye kjærlighet:) Diana ble stilt noen ganger som valp og noen ganger som voksen og har fått fine resultater,spesielt husker jeg godt det første certet hennes,da var hun bare 10mnd gammel. Nå har hun dratt avgårde for å finne sin mamma,Sherry, og løper rundt i blomsterengen.
Sov godt Diana.
Du kommer alltid å være i våre hjerter.

 

 

 

 

NSUCH Mealhouse Black Maiden-Sherry

NSUCH Mealhouse Black Maiden, Sherry, dronningen min er borte, hun sovnet stille inn i armene mine 24 sept.-07.Klokken 15.30. Det er et stort savn nå når hun er borte fra oss. Hun kunne blitt 11 år den 24 oktober -07-. Sherry var en utrolig god,klok og snill hund som var bestandig glad. Hun var en flink mor til alle de fine valpene som nå bor rundt omkring i både Norge og Sverige. Sherry rakk og bli både mor,bestemor og nesten oldemor før hun døde. Hun var ikke så veldig glad i å stille ut,men de årene hun var i utstillingsringen så gjorde hun det veldig bra. I de siste årene var hun en kjempegod maskott og ledsager for meg, hundene og resten av familien. Sherry ble tilslutt syk og hun dro over til den andre siden,der håper jeg hun møter sine foreldre, og blir bra igjen, det fortjener hun.


Siste bildet jeg har av Sherry

SHERRY MIN KJÆRE DRONNING.
JEG KOMMER TIL Å SAVNE DEG VELDIG,
OG ALDRI VIL JEG GLEMME DEG.
HÅPER DU HAR DET GODT PÅ DEN ANDRE SIDEN,
OG AT DU IKKE HAR DET VONDT LENGER.

STOR KLEM OG MANGE HJERTER FRA MAMMAN DIN.

 

Her er siden til Sherry